Wednesday, June 23, 2010

baitul muslim..~~


maka bagi mengelakkan zina yang semakin berleluasa..ana menyokong apa yang dikatakan seperti diatas.

haha..kak ipah..im soooo sorry..~~

tapi jangan bimbang, ana akan tunggu akak punya walimah dulu.. (..ana masih muda..)

oh..jangan pk mcam2 lak..actually, ana bercerita pasal BM sebab kat MISI ritu..memang asek2 crita BM...
sikit2 BM..sikit2.BM...ikhwah especially..(haish)


well.. ada 2 kali program pasal BM masa kat MISI..
satu dalam bentuk forum..satu lagi panduan isi borang..ahaks...

(mak cik tak der borang..tak sempat potostate..ana yakin dan sure sekali.. kalau ada borang tu beratur yang mengisinya)

hahah..tak per..usah risau..

mak cik pesan, "kalau betul2 rasa wajib nak walimah jer datang jumpa mak cik.."
lagi pon yang dah isi borang ada 300 akhawwat..ikhwah..ntah mana pergi..

makanya, masih ramai yang tak dipanggil untuk anta profil diri..


p/s: 
  • kepada semua ukh..bersabarlah..kerana jodoh antunna pasti ada.. (macam buat pesanan untuk diri sendiri jer)
  • persiapkan diri sematang2nya..sebab akad itu akan merubah hidup ini 1000degree..(shahadatul haq lah)



2 comments:

  1. salam.. ehem2...

    pesan dari akak, jaga peribadi sesuci ummul mukminin, hayati sirah meraka dan teladani mereka and one more thing, sentiasa siap sediakan diri dengan ilmu BM :) akhwat perlu sentiasa bersedia ;)

    ReplyDelete
  2. hahah..saya gurau jer..tak terfikir ag..saje post..ngeeeeeeeee

    ReplyDelete