Sunday, June 20, 2010

GRRRUUUMMM..eps 3

"lepas abeh memanah kami siap2 untuk asar..makan2..
kemudian malamnya ada resolusi explorace untuk half group..group seterusnya keesokkan pagi..alhamdulillah..berjalan dengan lancar..

pas asar kami ada activity besh..flying fox..masuk dalam lumpur..pastu kena nyanyi lagu gelombang keadilan..[mana la aku nak tau..tak penah dengar..]
masa flying fox(1st time)nak muntah pon ada jugak..mula2 macam seronok..bila pandang jer air kat bawah terus pejam mata..nak muntah~~ gayat amat..terus jer pejam mata..haha..budak2 ni cakap, "napa pejam mata..kang dah tak dapat tengok alam sekitar dari atas..."
"haish..tak per la..dari pada rasa mual..baik pejam mata..~~"

""pengalaman yang amat sukar dicari..aku merindui setiap saat bersama kalian..sungguh..sukar mencari kenangan yang begitu indah..kita yang sama2 mengemban dakwah ini..bersama2 berjuang..aku cinta kalian kerana ALLAH ...maaf kan diri ini yang banyak melakukan khilaf..."

No comments:

Post a Comment