Thursday, June 10, 2010

keputusan selepas keputusan...

semalam heboh result dah keluar..result je..pointer blum..tapi boleh jela kira sendiri..alhamdulillah..dean list..
termenung jugak...lepas dapat usrah..semangat baru datang..nak pulun study sebab nak tunjuk (bukan riak/takabbur/sombong..bukan..)yang muslim yang belajar itu cemerlang...muslim bukan pemalas..


insyaALLAH tapi nak kekalkan sampai bila niat macam tu? atau kita nak sudty niat lillahi taala...hopefully kita akan lebih kenal who is The Creator..
bila niat untuk buktikan yang muslim yang belajar not that bad..tak tawu nak cakap per..mungkin niat tu boleh masa mula2 dapat usrah kot..sebab kalo diikutkan diri ini dah lama joen usrah..kena switch dalam minda ni nak study betul2 nak dapat redha ALLAH..insyaALLAH..
dalam duk pk2...musykillah ..kenapa? sebab dah lama ikut usrahh..akademik makin ok..tapi..saya tak bawak2 ag usrah..MLM saya tak berjalan lancar..ops2!!masih belum bankrup..selagi nyawa dikandung badan bak kata pepatah..MLM usrah tetap aku jalankan...insyaALLAH...
nant masuk adik2 baru yang masih suci ( insyaALLAH )..harap2 senang nak switch fikiran dorang..yang datang U not just study..study..and study again.. a lot of thing they can do which is more precious!!




duk dalam lab dari hari isnin sampailah hari jumaat ni...p MISI 2 hari jer..pastu balik sambung keja lab ni.kecewa? tak lah.. insyaALLAH, Dia dah atur yang terbaik..seronok p MISI..terisi masa 24 jam..2 hari rasa macam 2 minggu..heh.. rindu nak p MISI..rugi2 banyak tinggal slot2 besh!!

3 comments:

  1. tahniah...you are the great bebeh..syukur!!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. sedikit nikmat untuk diteliti hikmah di sebaliknya.. teruskan usaha!

    ReplyDelete
  3. salam..jazakillah.akan diperbaiki mana yang rosak, akan ditingkatkan mana yang rendah..tak banyak cakap tapi kerja jalan~~~

    ReplyDelete